Thursday, 13 December 2012

gedikz-gedikz di STUDIO...uhuk

Skrg pengunaan e-shopping sangat berleluase....mcm2 ade..just layari website dan cari ape yg nk dicariyer...mcm2 diskaun diberikan bg menarik pelanggan....so salah satu pengguna yg sukew menyoping di website..adalah ktew.....so far semua brg yg dibeli...semua okaylar...(alhamdulilah...) so bebaru nie...kte beli baucer diskaun bagi Professional Indoor Studio Photoshoot....ciap bagi 2x 8R photo print gan 10x 4R...beserta DVD (40 edited photo and 60 tak edit...) alhamdulilah...picture mikture nie sangat memuaskan atikuuu ini...yg sukew sgt bergambar nie...hekhek...harga bagi pakej ini RM350.00 (ni sebelum diskaun lar...kalu ikut harge ni lum tentu beli...) pas diskaun ktew cume byr RM29.90...sebab groupon bagi baucer lagi RM10.00..so total kte pelu byryer RM19.90...sgt murahkan....keluarkan RM19.90 jer dpt semua pakej itu tadi....actually byk pakej2 yang menarik kat dalam groupon nie..tp nak btol2 murah dan berbaloi..kene rajin cek promosi2 yang ada..hukhuk...(ala2 mcm xde keje len jer...) dan yg paling penting ia berbaloi sbb studio tue pon dkt gn umah  kte...studio tue beroperasi di No. B2-1-39, Jalan Pinggiran 1/3, Taman Pinggiran Putra , 43300, SeriKembangan, Selangor...so dekat lar...masa nie pon kami buat week day sbb sabtu ahad dah full booking.. ( so pesanan kepada yang membeli pakej2 yang kene booking nie...TOLONG BUAT TEMPAHAN AWAL...!!) naseb studio tue dekat...pas balek keje truz pegi...uhuk...

so nie picture mikture yang ktew nak share gan semua...... =) prop2 tue semua kte wat sendiri (atas kerjasama SOAEBE..hehehe)...prop mase pre-wedd...nampak maseh elok lagi...so kami pon bawak lar...hekhek...amat berfunction kan.... =)

** studio nie still sediakan prop2 jugak..cume kalu adew sendiri...bawaklar... =) bagi menarikan lagi picture mikture tue nnt....



  

                                                           



p/s : thank...kepada Eszhan Studio....(kalu x cilap, studio ni akan berpindah ke tempat len...dowang kate dalam 3 4 bln lagi dowang akan pindah ke premis len...tp still kat area serikembangan..cume bangunan len...bangunan baru ckit yang strategik ckit tempatyer kateyer lar...)

No comments:

Post a Comment