Monday, 4 February 2013

SWEET 28..... to ME =)




Happy bday to ME...happy bday to ME...happy bday..happy bday...happy bday to ME....hekhek...sudah 28 ker...yahaaa tidak pecayeeeeee....rase baru semalam sambut bday 21 jer.....(perasan muda jap...) dah 28 taun kte idup rupew yew....alhamdulilah atas kurniaan dari allah swt kepada kte...yang telah meminjamkan kehidupan yang serba sempurna dan nikmat kepada kte....aminnn....=) brsyukur ke hadrat ilahi....amin. mempunyai keluarga yang sempurna....yang sentiasa berada disisi disaat kte susah dan senang... (walaupun pernah satu ketika  ia datang menguji keimanan....kte tetap redha..kerna ia lebih menyayangi beliau) semoga ibuku berada di kalangan orang yang beriman.....amin.

apy sangat taun nie...sebab celebrate bday 3 kali...first gan family...thank abahkuuuuuu...yang wat makan-makan tekejut....hehehe...mmg hebakkk malam tue...seronok..=p makan memang melampau sampai meja tak muat...ciap gelas tegolek....(naseb beli gelas mahal..kalu murah dh bekecai dah...tue kata abahku....mcm belagak jer..ops)

second celebration gan incik somi...dia bawak makan ikan bakar....kat dengkil...restoren tu kat sebelah tasik...yang paling gempak gah feeling2 makan...tetibe ada bunga api yang besau..(mcm new year tue..) incik somi kate dia yang suruh pasang bunge api tue....(dlm ati kate yelarrrr tue...huhu) walaupun simple dinner but usahe dia sangat berbaloi....sehari sebelum tue dia sebuk cari google map jalan ke restoren tue... nama kedai makan tue RESTORAN TASIK IDAMAN....makanan yer not bad...ikan tiga rase yer pedas2 masam manis....tom yam pon tebaek...okelar...masak pon cepat...(tue penting...services tu penting...) overall okey... thank incik somi..adinda tunggu adia besau jer dari kekande...hehehe

Last celebration gan fellowship of the rings...hehehe..thank u all...mmg x sangka nk celebrate mebrate nie...yelar masing2 sibuk kan..tp u all tetap usahekan hi tea yang comey nie....thank girls...mase tue rase diri ini masih mude remaje pulak...hehehe hi tea tue dowang wat kat empire kat kedai THE VANILLA PLACE....insyallah kte berjumpe lagi ek...xoxo




Hajat taun nie tak banyak...sebab semua nikmat kebahagian dan kesenangan telah diberikan...hanya kte perlu menghargai apa yang ada....cume jika ada rezeki dan keizinan daripada NYA.....moga2 taun ini kte dapat bertukar status dari isteri kepada ibu...insyallah...dengan berkat dari NYA...amin =)

see yaaaaa...=)

No comments:

Post a Comment